TRANSPARENT leverer råd, retning og eksekvering

Det er ifølge Google Analytics meget sandsynligt, at du kun læser halvdelen af denne sektion færdig, så lad os komme videre nu. Du overvejer at få hjælp. Fra nye eller bare fra flere. Hjælp, der er sjove at samarbejde med. Og seriøse 95% af tiden. Og ikke behøver ”safety in numbers” for at levere til et møde. Du overvejer, om du skal sige ja til den der kop kaffe....?

Jeg kalder os TRANSPARENT af flere grunde. Jeg ved, at hvis du skal synes om samarbejdet, så skal det være åbent og ærligt. Jeg spiller med åbne kort og bøger. Forslag og idéer bliver ikke gemt til senere, hvis de opstår, når vi er sammen. Tilbud er detaljerede og til at gennemskue. Hvis du spørger om råd, får du både råd og min og "vores" ærlige mening. Vores priser er udspecificerede. Derfor tør vi også kalde os transparente.

Og hvis du vil høre andre bekræfte, at vi er lige så gennemskuelige, som jeg praler med - så ring til mig på +45 40575002. Jeg skal nok give dig flere referencer, der også svarer åbent og ærligt.

Velkommen til TRANSPARENT!

 

Hvem står bag
 

 

 

 

Løsninger baseret på indsigt og målrettede indsatser er det, jeg er bedst til. Uden at overdrive mener jeg, at glæden ved at udtænke og udvikle løsninger, der gør en forskel, er netop det, der vækker evangelisten i mig. Og når jeg kommer ind i den zone, skaber jeg allermest værdi.

Jeg ynder at tænke territorialt, når jeg ser på marketingstrategi. Hvordan et brand kan indtage et område. Hvordan vi sammen med en koncentreret indsats kan få medieinvesteringen til at syne af mere. Hvordan dominans og timing kan sikre brand-herredømme over tid eller i en periode. Jeg har års erfaring med at sælge, parre, planlægge og levere kampagner og formidle komplicerede budskaber. Og jeg arbejder sammen med alle.

TRANSPARENT er et netværksbaseret konsulentbureau. "Vi" har fungeret sådan siden 2005, og mit netværk af dygtige, erfarne freelancere og ressourcer vokser hvert år. Stakeholder management, manøvredygtighed, ledelse og projektledelse, udvikling og formidling af komplicerede budskaber er vores hverdag. Man kontakter mig, når man vil have noget gjort. Leverancer ift. stramme deadlines, prioritering og timing af indsats ligger øverst i min værktøjskasse.

Født 1970 i Svendborg. Bor i dag i Holte nord for København. Gift med Charlotte og har to drenge på 17 og 21. Jeg holder meget af åben og ærlig salg og kommunikation uden indpakning og unødvendig nonsens. Har drevet konsulentvirksomhed og bureau siden 2005.

Telefon: +45 40 57 50 02
Mail: ht@transparent.dk